Brandskyddsglas

Vi har bred erfarenhet av brandskyddsglas. Idag är regelverken kring brandskyddsglas många eftersom säkerheten måste hållas på hög nivå. Vi har koll på vad som gäller och kan skräddarsy brandskyddsglas utifrån dina särskilda önskemål och behov. Självklart hjälper vi till med hela processen, från val av glas till montering.

Vad är brandskyddsglas?

Brandskyddsglas används för att motverka spridning av en eventuell eldsvåda. Det finns olika klasser av brandskyddsglas. De olika klasserna används för att stå emot eld i ett visst antal minuter, beroende på bland annat miljö och regelverk. Brandskyddsglas tillverkas ofta med laminerat glas, men det finns även andra typer av brandskyddsglas. Fördelen med laminerat brandskyddsglas är att det även höjer personsäkerheten vid eventuellt bräckage.

Hur används brandskyddsglas?

Att installera ett brandskyddande glas är en investering i säkerheten i såväl offentlig miljö som hemma eller på arbetsplatsen. Alternativen är många. Det finns många typer av brandskyddsglas som skyddar mot spridning av brand under längre stunder. Det är dock vanligast att använda ett brandskyddsglas som kan stå emot brand i upp emot en halvtimme. Vi kan ge goda råd kring vilket glas som passar platsen där du är i behov av brandskyddsglas. Vår erfarenhet inom området är lång och gedigen.

Inlagd i kategori: