Glasräcke

Vi må vara ett traditionellt glasmästeri med lång historia, men vi följer alltid dagens trender för att kunna möta våra kunders behov. Att ha glasräcke inomhus, eller för all del glasräcke utomhus, är en trend som har vuxit sig stark under de senaste åren. Förmodligen för att glaset idag är både slitstarkt, hållbart och vackert att titta på. Att använda sig av trappglas, ett altanräcke i glas eller ett verandaräcke i glas är också på uppgång. Vi skräddarsyr ditt glasräcke efter dina önskemål och behov.

Glasräcke inomhus

När man ska montera ett glasräcke inomhus är det viktigt att tänka på säkerhetsaspekten. Därför tar vi fasta på de höga kraven på fallskydd och använder oss av rätt glas för rätt ändamål. Vad gäller montering använder vi oss alltid av den senaste och högst säkerhetsklassade tekniken. Ett glasräcke inomhus kan ofta innebära någon form av trappglas. Det är populärt att använda sig av glasräcken eftersom materialet släpper igenom ljus.

Glasräcke utomhus

Glas är ett hållbart material även i utomhusmiljö. Vi erbjuder flera smarta lösningar för tillverkning och placering av glasräcken utomhus. Genom att anlita oss kan du få det verandaräcke eller altanräcke du alltid drömt om. Oavsett om det gäller offentlig eller privat miljö ställer vi höga krav på fallskydd.