Inramning

Vi hjälper dig att rama in allt från barnens teckningar till din senaste konstinvestering. Oavsett motiv är rätt ram och passepartout avgörande för verkets uttryck. Vår långa erfarenhet av inramning har resulterat i att vi kan guida dig rätt i det stora utbudet av ramar. Vi hjälper dig att rama in egna bilder, konstverk och fotografier – bland mycket annat. Vårt utbud av ramar inkluderar en stor variation i material, från aluminium till trä. Olika tjocklekar och färger sätter tonen för motivet.

Inramning av konstverk

Vi hjälper dig att framhäva ditt konstverk på bästa möjliga sätt. Som traditionellt glasmästeri i Bromma har vi ramat in verk av allt ifrån lokala talanger till kända konstnärer. Hos oss kan du vara säker på att hitta rätt ram. Förutom den rent estetiska aspekten kan konstverkets livslängd också förlängas om du bestämmer dig för att rama in det på rätt sätt. Vi förseglar också tavlan på ramens baksida för att förhindra att smuts och damm letar sig in.

Inramning av fotografier

Många som besöker oss vill rama in sina familjefotografier. Inte sällan är det en trevlig tavelvägg som ska prydas med härliga minnen. Vi hjälper dig att hitta en ram som matchar ditt hems inredning och lyfter fotografierna till en högre nivå.