Inredningsglas inomhus

Glas är ett tacksamt inredningsmaterial och användningsområdena är många. Det är beständigt, hållbart och kan bevara värme samtidigt som det är ett vackert designmaterial. Glas används i inredningen i både offentliga och privata miljöer. Vår erfarenhet av att arbeta med inredningsglas i olika sammanhang är stor. Vi använder oss alltid av de modernaste lösningarna för infästningar och gångjärn.

Designglas i badrum

Att använda inredningsglas i badrum är en trend som fortsätter att växa, framförallt i vårt trendkänsliga Stockholm. Designglas av olika slag återfinns i någon form i de flesta nyrenoverade badrum, både i privata bostäder och på arbetsplatser. Det kan till exempel handla om stilrena duschväggar. Många väljer också att använda helglasväggar i bastun för att addera en fräsch känsla i badrummet.

Designglas i kök

Att sätta upp en glasskiva över diskbänken är ett hygieniskt val som många gör vid inredningen av kök. Med hjälp av ett transparent, järnfattigt glas kan du återge bakomliggande material, som exempelvis en tapet, i naturliga färger. Det kan också vara vackert att skilja kök från matrum med hjälp av en måttanpassad glasvägg eller ett stilrent glasräcke.

Med de glas som finns på marknaden idag kan vi hjälpa dig att skapa unika miljöer med inredningsglas i Stockholm, måttanpassade efter dina behov.