Inredningsglas

Glas är ett smart material som har använts i inredningsbranschen länge, men under de senaste åren har det verkligen tagit fart. Tekniken utvecklas ständigt och möjliggör nya användningsområden för designglas och inredningsglas. Förutom att glas idag används för att dämpa buller, skydda mot vandalisering och inbrott och för att sänka uppvärmningskostnader, har användningen idag även blivit mer estetiskt inriktad. Nu används inredningsglas för dekoration, både i hemmet och på arbetsplatsen.

Designglas

Med hjälp av de designglas som finns på marknaden idag kan vi skapa unika glasarbeten i olika miljöer. Välj bland olika färger, former och funktioner – vi guidar dig rätt utifrån vilka önskemål och behov du har.

Inredningsglas

Vi är ett traditionellt glasmästeri som erbjuder moderna arbeten inom inredningsglas i Bromma. Våra tjänster riktar sig till både företag och privatpersoner. Många väljer till exempel att ha en glasskiva över diskbänken istället för kakel, ofta i form av ett lackat glas. Vårt samarbete med ett lokalt lackcenter gör det möjligt för dig att välja i stort sett vilken kulör du vill. Glaset finns annars i ett stort antal standardkulörer. Ett alternativ är att använda sig av ett så kallat Optiwhite. Det är ett transparent och järnfritt glas som återger bakomliggande material, som tapet eller väggfärg. Glas kan användas i inredningen på många olika sätt – i form av glasräcken, måttanpassade glasväggar eller varför inte tillverka en glastavla med ett utvalt motiv printat på.

Inlagd i kategori: