Köksglas

I dagens kök är glas ett vanligt materialval. När det kommer till glas i köket är alternativen många. Vi är experter på alla typer av glas och vet vilken sort som passar bäst för olika ändamål. Låt oss titta närmare på just dina behov av köksglas, så kan vi leverera en helhetslösning som fungerar.

Att använda glas i köket – köksluckor i glas

Fördelarna med att använda glas i köket är många. Framförallt är det lätt att rengöra och underhålla. Många väljer också att använda sig av köksluckor i glas. Det är både stilrent, snyggt och smart. Överblicken över innehållet genom luckor i glas gör det enkelt att hitta rätt bland redskapen.

Glasskiva i köket istället för kakel – stilrent stänkskydd

I och med att tapettrenden har nått nya höjder väljer många att använda sig av en glasskiva i köket, istället för kakel. Med en glasskiva över köksbänken kan man nämligen se bakomliggande material, såsom tapet eller väggfärg. Fördelarna med en glasskiva i köket har spridit sig, vilket har resulterat i att det är minst lika vanligt att använda sig av en färgad variant. Det ger ett rent och modernt intryck. Om du vill ta det ett steg längre kan vi printa en valfri bild på glaset. Varför inte föreviga ett semester- eller konsertminne? För kontorsköket kan ett motiverande citat vara ett kul inslag i inredningen. Vår montering av glasskivor i kök görs alltid med den senaste tekniken.

Inlagd i kategori: