Reparation och underhåll av glas

Vi utför reparation av glas i Bromma med omnejd. Vi är ett traditionellt glasmästeri som etablerades i början av 1930-talet, men ser alltid framåt vad gäller ny kunskap. Vi har alltid satt en stolthet i att följa utvecklingen av nya metoder och material, samtidigt som vi har behållit den stadiga grund som ordet tradition står för. Hos oss kan du vara säker på att ditt glas får den bästa behandlingen.

Reparation av glas

Om du har haft oturen att få påhälsning av inbrottstjuven hjälper vi dig självklart med att få ordning på eventuella trasiga fönsterrutor och glasdörrar som gått i kras. Vi är snabbt på plats för rätt åtgärder. Vi hjälper både privatpersoner och företag med reparation av glas i Bromma. Vi erbjuder alltid en helhetslösning för reparation av glas och har samarbeten inom metall, finsnickeri och målning.

Rotavdrag för reparation och renovering av fönster

När du får tjänster utförda av oss på Ängby Glasmästeri & Ramaffär som rör reparation, renovering eller tillbyggnad kan du utnyttja rotavdraget. Därigenom kan du få en skattereduktion på 30% av arbetskostnaden på upp till 50 000 kr per person och år. Du behöver inte göra något själv, utan vi ansöker om rotavdrag för renovering, reparation och tillbyggnad av fönster och glas. Välkommen att kontakta oss vid frågor om rotavdrag för fönsterrenovering!