Spegelglas

Beställ spegel från din glasmästare

Spegelglas reflekterar ljus, förstorar små utrymmen och fyller även en funktion för vår fåfänga. Samtidigt skapar speglar fantastiska inredningsmöjligheter och kan smycka väggar lika vackert som konstverk. Är du ute efter den perfekta spegeln, men hittar inte rätt modell på marknaden? Vi skräddarsyr spegelglas i Bromma enligt dina önskemål. För att snabbt kunna tillgodose våra kunders spegelbehov lagerför vi speglar i tjocklekarna 2 mm, 3 mm, 4 mm och 6 mm.

Spegelglas i badrummet

Speglar är självklara inslag i de flesta badrum. Eftersom måtten anpassas efter rummets möjligheter är en skräddarsydd spegel ofta ett bra val ur inredningssynpunkt. Våra skräddarsydda speglar lyfter inredningen i badrummet till en högre nivå. Med rätt montering och placering får du god användning av spegeln för dina morgonbestyr, samtidigt som ett spegelglas sprider ljus och bidrar till större rymd i rummet.

Spegelglas i inredningen

Du kan få våra spegelglas i olika nyanser. Till exempel grått och brons. Självklart kan vi också hjälpa till med håltagning, urtag, säkerhetsspeglar, spionspeglar och facettslipade speglar. Det finns många olika infästningar och lösningar för montering av spegelglas och kompletta speglar.

Rama in spegel

Vi erbjuder också ett stort urval av ramar för dig som vill rama in spegelglaset. Vi hjälper självklart till med hela processen – allt för att din spegel ska kunna användas optimalt i inredningen.

Inlagd i kategori: